Snel boeken

Camping Dinant

De Belgische Ardennen hebben voor iedereen iets te bieden. De prachtige natuur, de gezellige cultuur en natuurlijk de leuke plaatsen en bezienswaardigheden. Een stad die u niet mag missen is Dinant. De stad die is omringd door de rivier de Maas en een heuvellandschap. Zoekt u een Camping Dinant? Ontdek Verblijfpark Ardinam.

Ontdek de Belgische Ardennen

Houdt u van avontuurlijke activiteiten, mooie natuurgebieden en een gezellige sfeer? Dan is De Belgische Ardennen iets voor u. De Belgische Ardennen is een prachtige vakantiebestemming. Dit komt doordat er van alles te doen is. Hier kunt u een ontspannen vakantie afwisselen met vele activiteiten. Tussen de bekende steden Dinant en Namen, bevindt zich Verblijfpark Ardinam. Deze camping Dinant staat bekend om de goede ligging, de gastvrijheid en de bruisende sfeer.

Dinant

Veel vakantiegangers gaan tijdens hun vakantie naar de Belgische Ardennen zeker even naar Dinant. Deze stad heeft een middeleeuws en gezellig karakter. De rivier de Maas ligt tegen deze stad aan en aan de andere kant vindt u een heuvellandschap. Hierdoor heeft de stad een unieke uitstraling. De stad is tegenwoordig erg populair vanwege de abdij van Leffe. Dit bekende Belgische biertje komt hier vandaan. Andere leuke uitjes, avontuurlijk uitstapjes en mooie bezienswaardigheden in Dinant ziet u hier. Tijdens uw vakantie naar Dinant kunt u verblijven op onze camping Dinant. Op slechts een half uurtje rijden vindt u Verblijfpark Ardinam.

De Belgisch Ardennen voor jong en oud

Gaat u op vakantie met kinderen? Dan kunt u goed terecht op onze camping Dinant. Hier is iedereen welkom en aan iedereen is gedacht. De kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren op de kleurrijke speeltuin met klimtoren en schommels. Daarnaast kunnen de kinderen zich goed vermaken in het leuke kinderwaterparadijs. Spelen met tuimelende wateremmers en glijbanen. Kinderen beleven hier volop waterpret. Sportievelingen kunnen zich uitleven op het beachvolleybal terrein, de ping-pong tafels, biljart en voetbalveld. Op onze camping kunt u ook mountainbikes verhuren.

Ontdek onze zwembad en speeltuin

Camping Dinant

Gastvrije, kleine camping Dinant

Onze camping Dinant is een gastvrije camping. Onze kleine camping Ardennen heeft 15 hectaren aan ruime kampeerplaatsen, moderne verhuurchalets en jaarplaatsen. Op onze camping geniet u van de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Op een echte natuurcamping geniet u volop van de prachtige natuur van de Belgische Ardennen.

Fijne verblijfplaatsen

Op Verblijfpark Ardinam kunt u terecht met uw eigen tent of stacaravan terecht op onze fijne kampeerplaatsen. Daarnaast kunt u ook mooie mobile homes huren of uw eigen chalet plaatsen. Een vakantiehuis Ardennen is ontzettend fijn, omdat u op camping Dinant geniet van het ultieme kampeergevoel in meer luxe. Reserveer uw plekje op ons vakantiepark Belgische Ardennen voor uw vakantie.

Boek uw verblijf