Snel boeken

Kleine camping Ardennen

Houdt u er ook van om tijdens de vakantie prachtige natuur te ontdekken en avontuurlijke activiteiten te ondernemen? Dan is een vakantie naar de Belgische Ardennen de ideale keuze. Op onze kleine camping Ardennen kunt u terecht voor een heerlijke vakantie.

De Belgische Ardennen

Gelegen op bosrijke heuvels en aan de rand van het gezellige dorpje Olloy-sur-Viroin bevindt zich Verblijfpark Ardinam. In het zuiden van België te midden van de Belgische Ardennen. Ardinam is een kleine camping Ardennen met 15 hectaren aan ruime kampeerplaatsen, moderne verhuurchalets en jaarplaatsen. Op onze camping geniet u nog van ongerepte natuur in een bosrijke omgeving. Nabij Verblijfpark Ardinam vindt u tennisvelden, visvijvers, de Grotten van Neptunus, ambachtelijke musea, bierbrouwerijen en de mogelijkheid om te karten, kajakken en verschillende watersporten.

Meer over natuurcamping Ardennen Ardinam

Kleine camping Ardennen

Bij Verblijfpark Ardinam vinden we gastvrijheid ongelooflijke belangrijk. Of u nu met een tentje op doorreis bent, een vakantie doorbrengt of of droomt van uw eigen buitenverblijf in de Belgische Ardennen, u bent altijd van harte welkom. Op onze kleine camping Ardennen verwelkomen we u graag en zorgen we er meteen voor dat u zich thuis voelt. Wij bieden verschillende faciliteiten aan waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast is er op onze camping genoeg te doen voor jong en oud.

Comfortabele verblijfplekken

Op onze camping Ardennen kunt u terecht met uw eigen tent of caravan op onze prachtig gelegen kampeerplaatsen. Hier geniet u van het ultieme kampeergevoel middenin de geliefde Ardennen. Daarnaast kunt u op onze camping ook terecht voor het huren van mooie holidayhomes of het plaatsen van uw eigen chalet of vakantiehuis Ardennen.

Kleine camping Ardennen

Kindvriendelijk vakantiepark Ardennen

Op Verblijfpark Ardinam kunnen kinderen hun energie kwijt op de petanque banen, het beachvolleybal terrein, bij de tafeltennistafels, biljart of op het voetbalveld. Daarnaast kunnen ze dagenlang klauteren op de grote buitenspeeltuin, springkasteel of spelen in het kinderwaterparadijs. Ook kunt u op onze kleine camping Ardennen mountainbikes huren om de omgeving te ontdekken.

Reserveer uw plekje

Optimaal genieten van de Belgische Ardennen doet u op onze kleine camping Ardennen. Verblijfpark Ardinam verwelkomt u graag. Boek uw vakantie naar de Ardennen.

Boek uw verblijf