Snel boeken

Ervaringen

Een mooie camping met mooie ruime staanplaatsen.
Heel vriendelijk personeel.
Sanitair goed onderhouden.
Jan Devilder
Heel positieve ervaring! Zeer losse sfeer en een toffe activiteit georganiseerd door de camping, kayaken op de Viroin!
De Blende
Een nette kamping en sanitair. Zeer vriendelijke en hulpvaardige uitbaters. Kindvriendelijk: babyruimte, proper kinderzwembad en fietsparcours vlakbij. Nog 1 gemis: zwembad - of vijvertje voor volwassenen...
Nele Vanderheyden
In volle seizoensdrukte blijven Peter en zijn team zich onvermoeibaar inzetten om hun gasten een topverblijf te garanderen.
Een aanrader voor wie houdt van familiale gezelligheid.
Lut De Roeck
Rustige, ruime camperplaats met alle noodzakelijke voorzieningen. Prachtig uitzicht op de natuur. Joviale en klantvriendelijke uitbaters. Zeker een aanrader. Ideale bestemming voor het hele gezin! Danny en Marleen
Danny De Troyer
Wij waren in mei 2021 enkele weekends te gast bij Vanessa en Yves, heel vriendelijke en behulpvaardige ontvangst. Was wel heel druk maar gelukkig rustige groepen. Prima sanitair, speeltuin en cafetaria (enkel nog terras open wegens corona!) . Geweldige omgeving om te mountainbiken en wandelen. Enkele prima restaurantjes in de buurt. We komen zeker nog eens terug.
Jo-An Heirman
We hebben genoten in onze cocosweet-tent. Een geweldige ervaring! De tent is een combi tussen tent en caravan. Het slaap gedeelte is iets verhoogd. Dat gedeelte kan ook op slot en het beschikt over kiepraampjes. We stonden heerlijk in de schaduw van de bomen én dichtbij toiletgebouw, speeltuin en zwembad! De kinderen hebben genoten en wij net zo..
Lieneke Dingemanse Dingemanse