Snel boeken

Staanplaatsen

Een staanplaats op Verblijfpark Ardinam is voor vele gasten al de werkelijkheid geworden. Doordat dit park zeer populair is door zijn unieke ligging en omdat Ardinam een zeer modern vakantiepark is geworden, willen veel mensen gebruik maken van de mogelijkheid om een seizoensplaats of jaarplaats te huren. Doordat er vele nieuwe en erg mooie vaste staanplaatsen zijn gecreëerd, wordt er veel informatie ingewonnen. 

Prachtige staanplaatsen

Als u bekend bent op ons park dan weet u wat u krijgt. Want Ardinam wordt zeer gewaardeerd als modern vakantiepark door zijn prachtige ligging op één van de heuvels van de Belgische Ardennen. Met een prachtig uitzicht is het enorm genieten om op onze staanplaatsen. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat u op een makkelijke en betaalbare manier in het bezit kan komen van een eigen stacaravan of mobiele chalet. Wij kunnen voor u het gehele traject van aankoop, financiering en plaatsing regelen. Dit doen wij in samenwerking met:

Wat voor staanplaats is geschikt voor u?

Op ons prachtige Verblijfpark hebben we vele en moderne staanplaatsen. Er is voor iedereen iets te vinden. Natuurlijk verschillen de oppervlaktes, maar ook zijn er hele specifieke locaties. Doordta er veel nieuwe staanplaatsen (Ardennen) zijn gemaakt, heeft u nog de keus. Een unieke kans om een heel bijzonder plekje voor u alleen te krijgen. De verschillende mogelijkheden zijn:

  • De seizoensplaatsen: worden gehuurd voor 6 maanden en is toegankelijk voor mensen met een tourcaravan of mobilhome.
  • De jaarplaasten: worden per jaar gehuurd en is enkel toegankelijk voor stacaravans en mobiele chalets.

Staanplaatsen Ardennen

Vele mensen zijn op zoek naar een staanplaats in de Ardennen. Een staanplaats Ardennen is voor ons een prachtige seizoens- of jaarplaats Ardennen, met een uniek uitzicht. Omdat onze staanplaatsen Ardennen op een 15 hectare grote camping staan die uitkijkt op de wijdse omgeving, kunnen we niet genoeg van deze unieke staanplaatsen Ardennen hebben. Doordat ons vakantiepark helemaal opgeknapt is, en we nieuwe mooie jaarplaasten hebben gemaakt, is dit uw kans.

Neem nu contact met ons op voor de mooiste staanplaatsen Ardennen!

 

Unieke staanplaatsen Belgische Ardennen

Neem nu contact met ons op, en laat u informeren over de vele mogelijkheden. Er zijn prachtige staanplaatsen beschikbaar!

ALTIJD VAKANTIE

Het lijkt voor velen onbereikbaar maar...
niets is minder waar! 

Met uw eigen jaarplaats op Verblijfpark Ardinam wordt deze onbereikbare droom WERKELIJKHEID... 
Vakantie wanneer u wil, hoeveel u wil en zo lang u wil...
als dat niet zalig is...? 

De romantiek van de voorjaarszon, de warmte van de zomerzon, de najaarszon die schijnt over het herfstdecor of de felle winterzon die schittert over een dik sneeuwtapijt... Elk seizoen maakt van uw jaarplaats een paradijs om te veblijven!  

Seizoensplaatsen

Jaarplaatsen