Snel boeken

SUPER SATURDAY SALE

 

Boek nu voor de nazomer een kampeerplek of verhuuraccommodatie op Verblijfpark Ardinam in de Belgische Ardennen of op Verblijfpark Dallas aan de Belgische kust. 

Let op! Profiteer alleen deze zaterdag van spectaculaire korting!

De Belgische Ardennen is een populaire vakantiebestemming. Op bosrijke heuvels en aan de rand van kneuterige dorpjes bevindt zich Verblijfpark Ardinam. Hier kunt u iedere dag optimaal genieten van de prachtige natuur van de Belgische Ardennen.

Strandwandelingen, fietstochten over de duinen en zwemmen in de zee. De Belgische kust is voor veel mensen de ultieme vakantiebestemming. Aan de bruisende kust van Blankenberge vindt u Verblijfpark Dallas. Hier kunt u heerlijk uitwaaien tijdens uw vakantie.

Boek direct uw Comforthome! Boek direct uw Comforthome!
Boek direct uw Kampeerplaats Boek direct uw Kampeerplaats

 

Komt u er niet uit of is er geen beschikbaarheid?
Bel dan zaterdag tussen 10:00 - 16:00 uur naar
+32 (0)60 39 01 08
en maak uw reservering 

Houdt uw zomergevoel extra lang vast!

Van het heerlijke zomergevoel wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten! Niets is lekkerder dan in de nazomer er nog even tussenuit gaan. Op verblijfpark Dallas kunt u genieten van de populaire Belgische kust van Blankenberge. U kunt tijdens uw nazomer ook verblijven in de prachtige bosrijke omgeving van de Ardennen op Verblijfpark Ardinam. 


 

Op de hoogte blijven van alle acties?

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief!