Snel boeken

Vakantie ardennen

Op vakantie naar de Ardennen? Dan is een vakantie op verblijfpark Ardinam misschien wel iets voor u! Op ons verblijfpark bent u van harte welkom om te komen kamperen of juist een accommodatie te huren.

Kampeervakantie naar de Ardennen

Wanneer u gaat kamperen beleeft u de natuur op zijn best. En dat is natuurlijk in de Ardennen een fantastische ervaring! Wakker worden in uw eigen tent of caravan met het geluid van de vogels en uitzicht op de prachtige bossen. Dat klinkt heerlijk toch? Op Verblijfpark Ardinam vindt u tentplaatsen zonder stroom en toerplaatsen. 

Beschikbaarheid controleren

Vakantie Ardennen

Chalet huren in de Ardennen?

Ook dat is mogelijk op ons verblijfpark! U heeft bij ons de keuze uit comforthomes en woodlodges. Deze homes zijn altijd voorzien van 2 of 3 slaapkamers en zijn compleet ingericht voor een onbezorgde vakantie. Deze chalets hebben ook een tuinset met parasol zodat u tijdens de zomerse dagen kunt genieten van de omgeving! 

Beschikbaarheid bekijken

Alles voor een heerlijke vakantie!

Op Verblijfpark Ardinam vindt u alles voor een complete en onbezorgde vakantie. Zo is er Wifi, een zwembad en een gezellige cafetaria met terras. Gaat u met het hele gezin op pad? Ook voor de kinderen is er genoeg te doen! Op het park is een grote buitenspeeltuin en een waterparadijs te vinden. Dat wordt een vakantie om nooit te vergeten! Bekijk hier al onze faciliteiten