Snel boeken

Vakantie in eigen land

Dit jaar op vakantie in eigen land? Kies voor een heerlijke vakantie in de Ardennen bij Parador vakantiepark Ardinam!

Vakantie in de Ardennen

Vanwege de Coronacrisis zitten we noodgedwongen thuis en moeten we onze buitenlandse vakantieplannen voor nu even opbergen. We snappen dat u wel graag op vakantie wilt om er even tussenuit te zijn, juist nu is dat zo belangrijk! Een vakantie in eigen land is hiervoor een goede oplossing, want België is ook prachtig!

Verblijfpark Ardinam ligt in de Ardennen en biedt veel mogelijkheden voor een actieve, sportieve of juist ontspannende vakantie. Juist hier kunt u de rust opzoeken met een mooie wandeling of met uw mountainbike de omgeving gaan ontdekken. 

Boek nu een vakantie

Vakantiewoning in de Ardennen kopen

Juist op dit moment is investeren in een vakantiewoning een slimme zet. U kunt dan ieder moment genieten van een vakantie op een vakantiepark en wanneer u er niet verblijft, kunt u ervoor kiezen om de woning te verhuren. 

De vakantieparken van Parador liggen allemaal op toplocaties in België en Nederland. Bekijk hier de verkoopmogelijkheden op verblijfpark Ardinam.

Wilt u meer weten over het investeren in een 2e vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +32 495 54 19 79 of maak een één op één afspraak met onze adviseur.

Contact

Vakantie in eigen land

Ontdek ook onze andere parken