Snel boeken

Vakantiepark Ardennen

De Belgische Ardennen is een prachtige bestemming voor een vakantie. De natuur is schitterend en er zijn veel leuke activiteiten en kneuterige dorpjes en steden in de omgeving. De Ardennen op hun best beleeft u bij ons vakantiepark Ardinam, hét vakantiepark Ardennen.

Bosrijk vakantiepark

Tussen de populaire steden Dinant en Namen, bevindt zich vakantiepark Ardinam. Dit vakantiepark Ardennen staat bekend om de gemoedelijke sfeer, de fijne faciliteiten en de comfortabele verblijfplaatsen. Deze natuurcamping Ardennen is gelegen in de bosrijke heuvels aan de rand van gezellige dorpjes. Het vakantiepark is 15 hectaren met ruime kampeerplaatsen en moderne verhuurchalets. Vlakbij de Franse grens, geeft het schitterende landschap u onmiddellijk het ultieme vakantiegevoel.

Fijne verblijfplekken

Op ons vakantiepark Ardennen kunt u terecht met uw eigen caravan of tent op onze ruime en bosrijke kampeerplaatsen. Hier geniet u van het ultieme kampeergevoel middenin de Ardennen. Wanneer u liever iets huurt, kunt u terecht in onze luxe vakantiehuis Ardennen. Daarnaast zijn er ook zeer mooie jaarplaatsen voor uw eigen stacaravan of mobiele chalet.

Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Vakantiepark Ardinam is ideaal gelegen voor de wandel- en fietsliefhebbers. De prachtige ongerepte natuur kunt u ontdekken vanaf ons driesterren vakantiepark Ardennen. Viroinval is een populaire streek bij natuurliefhebbers. Het is niet vol met toeristen, waardoor u geniet van de rust en de omgeving. Er zijn vele mooie wandelroutes en fietstochten. Deze kunt u op ons vakantiepark aanvragen.

Avontuurlijke activiteiten

Voor de avonturiers is er ook genoeg te doen in de omgeving. Vlakbij ons vakantiepark Ardennen kunt u kayakken, riviervissen, grotten bezoeken, sporten beoefenen, musea ontdekken, karten, paintballen en nog veel meer. Daarnaast kunt u genieten van de goede Belgische-Franse gastronomie. De streek staat bekend om de goede wildgerechten, de heerlijke wijnen (maar ook bieren) en de heerlijke Franse keuken.

Vakantiepark Ardennen Vakantiepark Ardennen

Kindvriendelijke vakantiepark Ardennen

Ardinam is een erg kindvriendelijk vakantiepark Ardennen. Hier vindt u de prachtige, kleurrijke speeltuin met klimtoren en schommels. Kinderen kunnen zich hier goed vermaken en maken snel kennis met anderen kinderen. Daarnaast biedt vakantiepark Ardinam ook een super leuk kinderwaterparadijs aan. Hier staan tuimelende wateremmers, glijbanen, water spuwende slangen en kleurrijke speeltoestellen. Dit kinderwaterparadijs is heerlijk verfrissend voor kinderen. Volop waterpret wordt hier beleefd. Het waterparadijs is ondiep en daardoor zeer veilig voor jonge kinderen.

Boek direct hét vakantiepark Ardennen

Op vakantiepark Ardennen wordt u altijd hartelijk verwelkomt en zorgen we ervoor dat u zich meteen thuis voelt. U geniet van het beste van de Ardennen op Ardinam. Boek uw vakantie Ardennen 2018.