Jaarplaatsen op de camping in de Ardennen

Spontaan eropuit wanneer het u uitkomt? Maak dan vooral gebruik van de mogelijkheid om het gehele jaar terug te keren naar Verblijfpark Ardinam. Hier vindt u de mooiste jaarplaatsen in de Belgische Ardennen. Op ieder hun eigen manier zijn ze allemaal prachtig gevestigd. Het park is namelijk gelegen op een heuvel met een schitterend weids uitzicht. Houdt u van zon, schaduw, rust of een stevige ambiance? Een wat kleiner perceel of liever zoveel mogelijk ruimte? Er zijn percelen van 100 tot maar liefst 300 m2. Kies zelf de plek die bij u past.

Koop uw eigen plekje op Ardinam

Gehecht aan uw eigen plekje? Bij Ardinam kunt u uw eigen stacaravan of chalet neerzetten op één van onze unieke jaarplaatsen. Dat is pas echt thuiskomen! Het gehele traject uit handen geven? Wij regelen het voor u, van aankoop tot financiering en de plaatsing. Enthousiast maar nog op zoek naar een (sta)caravan of chalet? Neem een kijkje bij ons aanbod.

Met een jaarplaats bij Verblijfpark Ardinam kunt u ten alle tijden op avontuur gaan in België. Er zijn talloze dingen te doen en te zien in Viroinval en omstreken. U zult niet snel uitgekeken zijn. Steek ook eens de Franse grens over en ontdek de Franse Ardennen en gezellige dorpjes en stadjes in de nabije omgeving.

Bekijk ons verkoopaanbod