Snel boeken

Jaarplaats Ardennen

Met een uniek wijds uitzicht over de vallei. Nu bij het prachtige verblijfpark Ardinam. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Altijd de mogelijkheid om de prachtige natuur te ontdekken en ontspannen activiteiten te ondernemen. Dat is een jaarplaats in de Belgische Ardennen. Wij bieden de mooiste betaalbare jaarplaatsen aan op ons geheel vernieuwde Verblijfpark Ardinam.

Misschien iets voor u? Een jaarplaats Ardennen?

Informeer dan snel!

De mooiste jaarplaatsen in de Belgische Ardennen

De jaarplaatsen zijn allemaal prachtig gelegen, elk op hun eigen manier. Houdt u van zon, schaduw, rust, of liever van een stevige ambiance?  Voor alle wensen en in elke categorie hebben wij een geschikte jaarplaats voor u. Wij hebben de mooiste jaarplaatsen in de Ardennen doordat ons park ligt op een heuvel waardoor het wijdse uitzicht over de vallei echt prachtig is. Bovendien is Verblijfpark Ardinam omgetoverd tot een zeer modern park, waar het een droom is om te verblijven in uw eigen stacaravan of mobiele chalet.

Kies nu uw eigen jaarplaats Ardennen

Doordat ons park helemaal gerenoveerd is, zijn er nieuwe jaarplaatsen beschikbaar. Ons gemoedelijk vakantiepark met 15 hectaren heeft ruime kampeerplaatsen, moderne verhuurchalets en prachtige jaarplaatsen. Kies uw eigen jaarplaats. Er zijn percelen in alle maten en grootten van 100 m2 tot maar liefst 300 m2. Ze hebben allemaal 16 ampère elektriciteit met individuele meters, water, gas, riolering, WIFI en TV distributie. Een compleet pakket voor uw eigen jaarplaats Ardennen.

Neem nu contact op

Door de unieke locatie en de heerlijke vakantiesfeer op Ardinam, zijn onze jaarplaatsen Ardennen erg gewild. Kom langs en maak uw keuze. Er is voor iedereen een geschikte jaarplaats in de Belgische Ardennen.

 

Uw eigen stacaravan op de jaarplaats Ardennen

Wat een vooruitzicht! Een eigen stacaravan of chalet op een prachtige jaarplaats met een wijds uitzicht over de Belgische Ardennen. Dit is mogelijk op Verblijfpark Ardinam. Wij kunnen voor u het gehele traject van aankoop, financiering en plaatsing regelen.

Neem hiervoor een kijkje op Caravandeal, Stacaravanoutlet en Chaletinvest.

Faciliteiten rondom de jaarplaatsen

Naast de unieke natuur en omgeving zijn de jaarplaatsen Ardennen op ons park voorzien van een ploeterbad (ondiep kinderzwembad), allerlei sportvelden waaronder een beachvolleyveld, petanque en een buitenspeeltuin. In het hoogseizoen zijn er geregeld thema-avonden, bingo’s en karoake. Ook genieten met elkaar van de gezelligheid door het organiseren van diverse eetfestijnen met streekproducten uit de regio. Voor de jaarplaatsen Ardennen hebben we ook nog de volgende moderne faciliteiten:

  • WIFI
  • Cafetaria met ruim en zonnig terras
  • Mountainbike verhuur
  • Wasserette

Verblijfpark Ardinam voor de sportieveling

Buiten ons park is er zeer veel te beleven. Natuurlijk zijn de Belgische Ardennen zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. Maar nabij onze jaarplaatsen vindt u ook tennisvelden, visvijvers, de Grotten van Neptunus, ambachtelijke musea, bierbrouwerijen en de mogelijkheid om te karten, geocaching, kajakken en verschillende andere watersporten.

Jaarplaats Ardennen in Viroinval

Onze jaarplaatsen Ardennen bevinden zich in een unieke locatie. Het park ligt tussen Dinant en Namen, in het prachtige Viroinval. De ligging van de jaarplaatsen in dit deel van de Ardennen zijn heel erg mooi door de bosrijke heuvels aan de rand van het gezellige dorpje Olloy-Viroin. Vlakbij de Franse grens is dit de plek om heerlijk te genieten van uw eigen domein. 

 

Per direct beschikbaar: jaarplaats Ardennen

Natuurlijk is een jaarplaats Ardennen erg populair. Toch hebben wij doordat ons park helemaal opgeknapt is, nieuwe jaarplaatsen Ardennen beschikbaar. Kies uw eigen perceel, koop een mooie stacaravan of chalet en geniet de rest van uw leven in de Belgische Ardennen. Heeft u interesse of vragen over onze jaarplaatsen op Verblijfpark Ardinam? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u verder kunnen helpen.

Neem nu contact met ons op voor de mooiste jaarplaats Ardennen!