Snel boeken

Jaarplaats Ardennen

Altijd de mogelijkheid om de prachtige natuur te ontdekken en ontspannen activiteiten te ondernemen. Dan is een jaarplaats in de Belgische Ardennen een goede keuze! Wij bieden de mooiste betaalbare jaarplaatsen aan op Verblijfpark Ardinam.

Is een jaarplaats Ardennen misschien iets voor u?

Informeer snel!

De mooiste jaarplaatsen in de Belgische Ardennen

De jaarplaatsen zijn allemaal prachtig gelegen, elk op hun eigen manier. Houdt u van zon, schaduw, rust, of liever van een stevige ambiance?  Voor alle wensen en in elke categorie hebben wij een geschikte jaarplaats voor u. Wij hebben de mooiste jaarplaatsen in de Ardennen doordat ons park gelegen is op een heuvel waardoor het weidse uitzicht over de vallei echt prachtig is. Bovendien is Verblijfpark Ardinam een modern park, voorzien van alle faciliteiten waar het een droom is om te verblijven in uw eigen stacaravan of mobiele chalet.

Kies nu uw eigen jaarplaats Ardennen

Ons gemoedelijk vakantiepark met 15 hectaren heeft ruime kampeerplaatsen, moderne verhuurchalets en prachtige jaarplaatsen. Kies uw eigen jaarplaats. Er zijn percelen in alle maten en grootten van 100 m2 tot maar liefst 300 m2. Ze hebben allemaal 16 ampère elektriciteit met individuele meters, water, gas, riolering, WIFI en TV distributie. Kortom, een compleet pakket voor uw eigen jaarplaats Ardennen.

Neem nu contact op

Door de unieke locatie en de heerlijke vakantiesfeer op Ardinam, zijn onze jaarplaatsen Ardennen erg gewild. Kom langs en maak uw keuze. Er is voor iedereen een geschikte jaarplaats in de Belgische Ardennen.

Uw eigen stacaravan op de jaarplaats Ardennen

Wat een vooruitzicht! Een eigen stacaravan of chalet op een prachtige jaarplaats in het hartje van de Belgische Ardennen. Dit is mogelijk op Verblijfpark Ardinam. Wij kunnen voor u het gehele traject van aankoop, financiering en plaatsing regelen.

Neem hiervoor een kijkje op Caravandeal, Stacaravanoutlet en Chaletinvest.

Faciliteiten rondom de jaarplaatsen

Naast de unieke natuur en omgeving zijn de jaarplaatsen Ardennen op ons park voorzien van een ploeterbad (ondiep kinderzwembad), allerlei sportvelden waaronder een beachvolleyveld, petanque, springkasteel en een buitenspeeltuin. In het hoogseizoen zijn er geregeld thema-avonden, bingo’s en karaoke. Alsook kan je genieten van de gezelligheid tijdens diverse eetfestijnen met lokale streekproducten. Voor de jaarplaatsen Ardennen hebben we ook nog de volgende moderne faciliteiten:

  • WIFI
  • Cafetaria met ruim en zonnig terras
  • Mountainbike verhuur
  • Wasserette

Verblijfpark Ardinam voor de sportieveling

In de regio is er zeer veel te beleven. Natuurlijk zijn de Belgische Ardennen zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. Maar nabij onze jaarplaatsen vindt u ook tennisvelden, visvijvers, de Grotten van Neptunus, ambachtelijke musea, bierbrouwerijen en de mogelijkheid om te karten, geocaching, kajakken en verschillende andere watersporten.

Jaarplaats Ardennen in Viroinval

Onze jaarplaatsen Ardennen bevinden zich op een unieke locatie. Het park ligt tussen Dinant en Namen, in het prachtige Viroinval. De ligging van de jaarplaatsen in dit deel van de Ardennen zijn heel erg mooi door de bosrijke heuvels aan de rand van het gezellige dorpje Olloy-sur-Viroin. Vlakbij de Franse grens is dit de plek om heerlijk te genieten van uw eigen jaarplaats.

Per direct beschikbaar: jaarplaats Ardennen

Natuurlijk is een jaarplaats Ardennen erg populair. Kies uw eigen perceel, koop een mooie stacaravan of chalet en geniet van uw eigen buitenverblijf in de Belgische Ardennen. Heeft u interesse of vragen over onze jaarplaatsen op Verblijfpark Ardinam? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem nu contact met ons op voor de mooiste jaarplaats Ardennen!