Camping in Dinant

De Belgische Ardennen hebben voor iedereen iets te bieden. De prachtige natuur, de gezellige cultuur en natuurlijk de leuke plaatsen en bezienswaardigheden. Een stad die u niet mag missen is Dinant. De stad die is omringd door de rivier de Maas en een heuvellandschap. Zoekt u een Camping in Dinant? Ontdek Verblijfpark Ardinam.

Ontdek de Belgische Ardennen

Houdt u van avontuurlijke activiteiten, mooie natuurgebieden en een gezellige sfeer? Dan is De Belgische Ardennen iets voor u. De Belgische Ardennen is een prachtige vakantiebestemming. Dit komt doordat er van alles te doen is. Hier kunt u een ontspannen vakantie afwisselen met vele activiteiten. Tussen de bekende steden Dinant en Namen, bevindt zich Verblijfpark Ardinam. Deze camping Dinant staat bekend om de goede ligging, de gastvrijheid en de bruisende sfeer. Camping Dinant zorgt voor een unieke natuurlijke belevenis. Op ons vakantiepark komt u tot rust met alle moderne faciliteiten om uw heen. Midden in de natuur relaxen, maar vlakbij Dinant en Namen biedt camping Dinant u een ongekende kampeer belevenis.

Camping Dinant zorgt voor ultieme rust

Onze Camping Dinant heeft een unieke ligging. Op een heuvel in de Belgische Ardennen is er een prachtig wijds uitzicht. Vlakbij enkele grote steden, zorgt camping Dinant voor de ultieme rust, maar toch vlakbij het gezellige Dinant. Maar natuurlijk is de Citadel van Dinant erg populair. Onze camping Dinant is daarom een uitstekende uitvalbasis om deze prachtig herbouwde Citadel te gaan bekijken. Een uniek stukje geschiedenis en de Belgische Ardennen in één. Onze camping Dinant, Verblijfpark Ardinam, heet u van harte welkom.

Allerlei verschillende activiteiten

Veel vakantiegangers gaan tijdens hun vakantie naar de Belgische Ardennen zeker even naar Dinant. Deze stad heeft een middeleeuws en gezellig karakter. De rivier de Maas ligt tegen deze stad aan en aan de andere kant vindt u een heuvellandschap. Hierdoor heeft de stad een unieke uitstraling. De stad is tegenwoordig erg populair vanwege de abdij van Leffe. Dit bekende Belgische biertje komt hier vandaan. Tijdens uw vakantie naar Dinant kunt u verblijven op onze camping Dinant. Op slechts een half uurtje rijden vindt u Verblijfpark Ardinam. En daarnaast is onze camping Dinant uniek om de fantastische ligging in de Belgische Ardennen. Met een prachtig uitzicht kunt u bij ons kamperen, in een Holiday homes of zelf een jaarplaats huren.

Camping Dinant: van cultuur tot natuur

Een prachtig cultureel uitje naar Dinant hoort bij de vele geschikte manieren om te relaxen op onze camping Dinant. En natuurlijk gewoon even gezellig winkelen en een terrasje pakken, behoort ook tot de mogelijkheden. Omdat onze park zo dicht bij Dinant ligt, kamperen vele mensen op Ardinam. En als je op onze camping Dinant bent, kom je helemaal tot rust. De grote kampeerplaatsen en de ruime opzet, kun je heerlijk bij je kampeerplaats relaxen. Maar net buiten het park, kun je vooral lopend en op de fiets genieten van de prachtige omgeving. De natuur van de Belgische Ardennen rond onze camping Dinant is ongekend.

De Belgisch Ardennen voor jong en oud

Gaat u op vakantie met kinderen? Dan kunt u goed terecht op onze camping Dinant. Hier is iedereen welkom en aan iedereen is gedacht. De kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren op de kleurrijke speeltuin met klimtoren en schommels. Daarnaast kunnen de kinderen zich goed vermaken in het leuke kinderwaterparadijs. Spelen met tuimelende wateremmers en glijbanen. Kinderen beleven hier volop waterpret. Sportievelingen kunnen zich uitleven op het beachvolleybal terrein, de ping-pong tafels, biljart en voetbalveld. Op onze camping kunt u ook mountainbikes verhuren.

De Citadel van Dinant

Camping Dinant ligt ook dicht bij Frankrijk. Het historische Dinant laat met haar Citadel zien dat het verleden vele kanten heeft gehad. In de Middeleeuwen was er een erg lange strijd met de inwoners van Bouvignes. Hierdoor zijn erg veel onderdelen van Dinant verloren gegaan. Maar ook vaak is Dinant weer stukje bij beetje opgebouwd. Een interessant uitje dat makkelijk te maken is vanaf onze camping die een half uurtje rijden van Dinant ligt. Hier kan u dan ontdekken hoe het graafschap Namen en de stad Dinant (die hoorde tot het prinsdom Luik) een heftige strijd met elkaar hebben gehad.

Gastvrije, kleine camping Dinant

Onze camping Dinant is een gastvrije camping. Onze kleine camping Ardennen heeft 15 hectaren aan ruime kampeerplaatsen, moderne verhuurchalets en jaarplaatsen. Op onze camping geniet u van de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Op een echte natuurcamping geniet u volop van de prachtige natuur van de Belgische Ardennen.

Jaarplaatsen Camping Dinant

Ons verblijfpark Ardinam is een uniek park door de prachtige ligging. Daarom zijn wij ook trots op onze nieuwe jaarplaatsen. Deze moderne ruime staanplaatsen op onze Verblijfpark Ardinam vlakbij Dinant zijn uniek door het prachtige uitzicht. Heerlijk maanden lang midden in de natuur zijn, met vlakbij de leuke plaatsen Namen en Dinant.