Natuurcamping Ardennen

Natuurliefhebbers gaan graag naar de streek Viroinval. Dit komt door de prachtige ongerepte natuur. Daarnaast zijn hier veel mooie wandelroutes en fietstochten in de omgeving. Van deze prachtige natuur geniet u optimaal op een natuurcamping Ardennen. Ontdek vakantiepark Ardinam.

Genieten van de natuur

Prachtig gelegen op de bosrijke heuvels vindt u dé natuurcamping Ardennen, Ardinam. Op dit vakantiepark Ardennen ziet u overal groene velden, bomen, bossen en planten. Elke dag wordt u wakker in een prachtige bosrijke omgeving. Hier geniet u nog volop van de échte ongerepte natuur met het comfort van een driesterrenvakantiepark.

Wandelen & fietsen in de Belgische Ardennen

Bent u een echte natuurliefhebber? De Belgische Ardennen kunt u goed ontdekken aan de hand van mooie wandelroutes en fietstochten. Deze plek in de Ardennen wordt nog niet overspoeld met toeristen. U kunt hier nog ongestoord en in alle rust de uitgestrekte bossen bewonderen. Er lopen in de omgeving ook veel wilde dieren door die u wellicht tegen komt. Op onze natuurcamping Ardennen kunt u wandel- en fietskaarten verkrijgen op de receptie.

Enkele populaire fiets – en wandelroutes zijn:

Fietsroutes:

  • Franse Ardennen Rocroi – Givet 54,2 km
  • Chimay – Heer (Fr) – Chimay 98 km
  • Matagne Grande 8 km

Wandelroutes:

  • Olloy – Fondri des Chiens 5,25 km
  • Couvin – Treignes 15,9 km
  • Fagnolle 11,7 km
Fietsen en wandelen

Natuurcamping in de Ardennen

Gaat u graag kamperen? Dan kunt u terecht op onze ruime kampeerplekken op onze natuurcamping Ardennen. Deze kampeerplekken staan op mooie velden tussen het groen. De plekken zijn geschikt voor uw eigen tent of caravan. Gaat u liever met iets meer luxe en comfort op vakantie? Op onze natuurcamping Ardennen kunt u ook fijne vakantiehuis Ardennen reserveren. De Holiday Homes bestaan uit 2 of 3 slaapkamers en geven u veel comfort, maar nog steeds het fijne kampeergevoel. Wij verwelkomen u graag op vakantiepark Ardinam en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in de prachtige Ardennen.